NS-bussen

Zes dagen minder treinen rond Haarlem vanwege werkzaamheden

Komende periode komen minder treinen binnen op station Haarlem. Foto: Flickr/David Clay.

Het treinverkeer rond station Haarlem is vanaf donderdag zes dagen lang een stuk beperkter dan normaal vanwege werkzaamheden aan het spoor. Tot en met 31 januari rijden er geen treinen tussen Haarlem en Leiden, in het weekend rijden er ook geen treinen naar Santpoort Noord en Zandvoort en op zondag is de verbinding met Amsterdam Sloterdijk gesloten. De NS zet bussen in om reizigers alsnog te vervoeren.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zes dagen minder treinen rond Haarlem vanwege werkzaamheden | OVPro.nl
NS-bussen

Zes dagen minder treinen rond Haarlem vanwege werkzaamheden

Komende periode komen minder treinen binnen op station Haarlem. Foto: Flickr/David Clay.

Het treinverkeer rond station Haarlem is vanaf donderdag zes dagen lang een stuk beperkter dan normaal vanwege werkzaamheden aan het spoor. Tot en met 31 januari rijden er geen treinen tussen Haarlem en Leiden, in het weekend rijden er ook geen treinen naar Santpoort Noord en Zandvoort en op zondag is de verbinding met Amsterdam Sloterdijk gesloten. De NS zet bussen in om reizigers alsnog te vervoeren.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.