Communicatie

Provincie Fryslân legt Arriva mogelijk boete op vanwege slecht vervangend vervoer

Arriva WINK-trein in Harlingen Haven. Foto: Flickr/Rob Dammers.

De provincie Fryslân is ontevreden met vervoerder Arriva en dreigt met een boete. De provincie stelt dat het treinvervangend vervoer bij Arriva niet op orde is. De vervoerder mag op eerst op aantijgingen reageren en verbeteringen laten zien, voordat de provincie een boete oplegt. Dat blijkt uit een brief van Arno Brok, lid van het college van Gedeputeerde Staten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Provincie Fryslân legt Arriva mogelijk boete op vanwege slecht vervangend vervoer | OVPro.nl
Communicatie

Provincie Fryslân legt Arriva mogelijk boete op vanwege slecht vervangend vervoer

Arriva WINK-trein in Harlingen Haven. Foto: Flickr/Rob Dammers.

De provincie Fryslân is ontevreden met vervoerder Arriva en dreigt met een boete. De provincie stelt dat het treinvervangend vervoer bij Arriva niet op orde is. De vervoerder mag op eerst op aantijgingen reageren en verbeteringen laten zien, voordat de provincie een boete oplegt. Dat blijkt uit een brief van Arno Brok, lid van het college van Gedeputeerde Staten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.