Adviesaanvraag

NS past dienstregeling in 2024 verder aan op nieuw reisgedrag

De Intercity direct zal vanaf Breda in 2024 drie keer per uur vertrekken. Foto: Flickr/Nicky Boogaard.

De adviesaanvraag voor de nieuwe dienstregeling van de NS is bekend. De vervoerder wil onder andere tussen Leeuwarden, Zwolle en Lelystad een nieuwe Sprinter gaan rijden, zodat de huidige overstap van 25 minuten verdwijnt. De plannen voor de nieuwe dienstregeling stuurt de NS eerst naar consumentenorganisaties voordat ze officieel worden. Dit jaar staan de plannen nog op losse schroeven door de onzekerheid op de arbeidsmarkt en de ontwikkeling van het reisgedrag. De NS hoopt in de zomer definitief een klap te geven op de nieuwe dienstregeling.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS past dienstregeling in 2024 verder aan op nieuw reisgedrag | OVPro.nl
Adviesaanvraag

NS past dienstregeling in 2024 verder aan op nieuw reisgedrag

De Intercity direct zal vanaf Breda in 2024 drie keer per uur vertrekken. Foto: Flickr/Nicky Boogaard.

De adviesaanvraag voor de nieuwe dienstregeling van de NS is bekend. De vervoerder wil onder andere tussen Leeuwarden, Zwolle en Lelystad een nieuwe Sprinter gaan rijden, zodat de huidige overstap van 25 minuten verdwijnt. De plannen voor de nieuwe dienstregeling stuurt de NS eerst naar consumentenorganisaties voordat ze officieel worden. Dit jaar staan de plannen nog op losse schroeven door de onzekerheid op de arbeidsmarkt en de ontwikkeling van het reisgedrag. De NS hoopt in de zomer definitief een klap te geven op de nieuwe dienstregeling.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.