mobiliteitskaart

Zakelijke reiziger pakt vaker de trein door inchecken met betaalpas

Reiziger checkt in met de telefoon op een NS-station. Foto: Thales.

De zakelijke reiziger pakt vaker de trein doordat het mogelijk is om in te checken met een betaalpas, ziet mobiliteitskaartaanbieder XXImo. “We zien een hele sterke stijging van het OV-gebruik met OVPay en we verwachten dat die gaat doorzetten”, zegt Jur Huber. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zakelijke reiziger pakt vaker de trein door inchecken met betaalpas | OVPro.nl
mobiliteitskaart

Zakelijke reiziger pakt vaker de trein door inchecken met betaalpas

Reiziger checkt in met de telefoon op een NS-station. Foto: Thales.

De zakelijke reiziger pakt vaker de trein doordat het mogelijk is om in te checken met een betaalpas, ziet mobiliteitskaartaanbieder XXImo. “We zien een hele sterke stijging van het OV-gebruik met OVPay en we verwachten dat die gaat doorzetten”, zegt Jur Huber. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.