Aanhoudende problemen

Eurobahn zoekt oplossing voor toenemende treinuitval Hengelo-Bielefeld

De FLIRT-treinstellen van Eurobahn kennen sinds de uitrol in 2018 al problemen. Foto: Flickr/Albert Koch.

De trein tussen Hengelo en Bielefeld is deze maand al ruim zestig keer niet vertrokken. Gisteren alleen al viel de trein vijf keer uit. Dat blijkt uit cijfers van Rijdendetreinen.nl. De grensoverschrijdende verbinding kent sinds de start in 2018 problemen. Vervoerder Eurobahn verklaart de problemen door een tekort aan personeel, ziekteverzuim en technische problemen met de treinen. De vervoerder is met de lokale autoriteiten opzoek naar een oplossing voor de geplaagde treinverbinding.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eurobahn zoekt oplossing voor toenemende treinuitval Hengelo-Bielefeld | OVPro.nl
Aanhoudende problemen

Eurobahn zoekt oplossing voor toenemende treinuitval Hengelo-Bielefeld

De FLIRT-treinstellen van Eurobahn kennen sinds de uitrol in 2018 al problemen. Foto: Flickr/Albert Koch.

De trein tussen Hengelo en Bielefeld is deze maand al ruim zestig keer niet vertrokken. Gisteren alleen al viel de trein vijf keer uit. Dat blijkt uit cijfers van Rijdendetreinen.nl. De grensoverschrijdende verbinding kent sinds de start in 2018 problemen. Vervoerder Eurobahn verklaart de problemen door een tekort aan personeel, ziekteverzuim en technische problemen met de treinen. De vervoerder is met de lokale autoriteiten opzoek naar een oplossing voor de geplaagde treinverbinding.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.