Amsterdam-Utrecht

Gemeente Hilversum stemt definitief in met nachttrein

Nachttrein tussen Amsterdam en Utrecht stopt in het weekend op drie stations in Hilversum. Foto: Flickr/Rob Dammers.

De nachttrein tussen Utrecht en Amsterdam stopt vanaf december 2023 definitief op vrijdag- en zaterdagnacht op drie tussengelegen stations in Hilversum. De gemeenteraad heeft dinsdagavond ingestemd met het besluit en trekt 276.000 euro uit voor de exploitatie. De trein stopt in ieder geval op station Hilversum Media Park, Hilversum en Hilversum Sportpark.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gemeente Hilversum stemt definitief in met nachttrein | OVPro.nl
Amsterdam-Utrecht

Gemeente Hilversum stemt definitief in met nachttrein

Nachttrein tussen Amsterdam en Utrecht stopt in het weekend op drie stations in Hilversum. Foto: Flickr/Rob Dammers.

De nachttrein tussen Utrecht en Amsterdam stopt vanaf december 2023 definitief op vrijdag- en zaterdagnacht op drie tussengelegen stations in Hilversum. De gemeenteraad heeft dinsdagavond ingestemd met het besluit en trekt 276.000 euro uit voor de exploitatie. De trein stopt in ieder geval op station Hilversum Media Park, Hilversum en Hilversum Sportpark.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.