Spoorrails

In het najaar ERTMS-testen tussen Amsterdam en Utrecht

Foto: Spoorrails Yvonne

Technici en uitvoerende vakmensen zijn de afgelopen maanden druk in de weer geweest met de aanpassing van het baanvak Amsterdam – Utrecht. Op dit traject ligt een oudere versie van ERTMS, nu nog naast ATB. Deze versie heeft een upgrade gehad en lijkt nu veel op de definitieve versie van ERTMS die de komende decennia over heel Nederland zal worden uitgerold. Doel van deze upgrade is dat spoorprofessionals, zoals machinisten, ervaring kunnen opdoen met de toekomstige versie van ERTMS. Dit kan vanaf september gaan plaatsvinden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Jeroen Baldwin

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

In het najaar ERTMS-testen tussen Amsterdam en Utrecht | OVPro.nl
Spoorrails

In het najaar ERTMS-testen tussen Amsterdam en Utrecht

Foto: Spoorrails Yvonne

Technici en uitvoerende vakmensen zijn de afgelopen maanden druk in de weer geweest met de aanpassing van het baanvak Amsterdam – Utrecht. Op dit traject ligt een oudere versie van ERTMS, nu nog naast ATB. Deze versie heeft een upgrade gehad en lijkt nu veel op de definitieve versie van ERTMS die de komende decennia over heel Nederland zal worden uitgerold. Doel van deze upgrade is dat spoorprofessionals, zoals machinisten, ervaring kunnen opdoen met de toekomstige versie van ERTMS. Dit kan vanaf september gaan plaatsvinden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Jeroen Baldwin

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.