Waterbus Blue Amigo. Foto: Waterbus.nl
Drechtsteden

Personeel Waterbus krijgt loonsverhoging met nieuw cao-akkoord

Waterbus Blue Amigo. Foto: Waterbus.nl

Blue Amigo heeft met de vakbonden overeenstemming bereikt over een nieuwe cao voor de medewerkers van de Waterbus. Zij krijgen dit jaar een loonsverhoging van 3,75 procent en extra onregelmatigheidstoeslag voor uren ’s avonds en in het weekeinde. Verder wordt de werkdruk verlaagd door deze zomer minder frequent te varen en op sommige dagen later te beginnen op bepaalde routes.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.