Onderzoek

Veerpont bij Brakel uit dienst na aanvaring vrachtschip

Brakel II veerpont. Foto: Riveer

De veerpont Brakel II is, na een aanvaring met een vrachtschip donderdagochtend 22 september, tijdelijk uit de vaart genomen. Voorlopig zijn er geen afvaarten tussen Brakel en Herwijnen. Tijdens de aanvaring waren er geen passagiers aan boord van de Brakel II.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Veerpont bij Brakel uit dienst na aanvaring vrachtschip | OVPro.nl
Onderzoek

Veerpont bij Brakel uit dienst na aanvaring vrachtschip

Brakel II veerpont. Foto: Riveer

De veerpont Brakel II is, na een aanvaring met een vrachtschip donderdagochtend 22 september, tijdelijk uit de vaart genomen. Voorlopig zijn er geen afvaarten tussen Brakel en Herwijnen. Tijdens de aanvaring waren er geen passagiers aan boord van de Brakel II.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.