duurdere kaartjes

Dienstregeling veerdienst tussen Texel en Den Helder weer op orde

TESO veerboot vaart tussen Texel en Den Helder. Foto: TESO.

Vanaf deze vrijdag vaart veerdienst TESO weer met twee schepen tussen Texel en Den Helder. Dat meldt de rederij op de eigen website. Door het uitvallen van een van de twee boten sinds medio september liepen de wachttijden nu en dan flink op, tot bijvoorbeeld vier uur op vrijdag 23 september.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dienstregeling veerdienst tussen Texel en Den Helder weer op orde | OVPro.nl
duurdere kaartjes

Dienstregeling veerdienst tussen Texel en Den Helder weer op orde

TESO veerboot vaart tussen Texel en Den Helder. Foto: TESO.

Vanaf deze vrijdag vaart veerdienst TESO weer met twee schepen tussen Texel en Den Helder. Dat meldt de rederij op de eigen website. Door het uitvallen van een van de twee boten sinds medio september liepen de wachttijden nu en dan flink op, tot bijvoorbeeld vier uur op vrijdag 23 september.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.