LNG-prijs

Veerboot naar Terschelling en Vlieland fors duurder door hoge brandstofprijzen

LNG-schip Willem Barentsz van rederij Doeksen. Foto: rederij Doeksen.

Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen stemt in de met het voorstel van rederij Doeksen om een brandstoftoeslag aan de prijs van een kaartje toe te voegen. Eilandbewoners krijgen een minder hoge toeslag dan toeristen. Dat blijkt uit de beantwoording van Kamervragen van VVD-Kamerleden Harry Bevers en Fahid Minhas over de voorgestelde prijsstijging.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Veerboot naar Terschelling en Vlieland fors duurder door hoge brandstofprijzen | OVPro.nl
LNG-prijs

Veerboot naar Terschelling en Vlieland fors duurder door hoge brandstofprijzen

LNG-schip Willem Barentsz van rederij Doeksen. Foto: rederij Doeksen.

Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen stemt in de met het voorstel van rederij Doeksen om een brandstoftoeslag aan de prijs van een kaartje toe te voegen. Eilandbewoners krijgen een minder hoge toeslag dan toeristen. Dat blijkt uit de beantwoording van Kamervragen van VVD-Kamerleden Harry Bevers en Fahid Minhas over de voorgestelde prijsstijging.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.