veiligheidsrisico

Veerpont Nieuwer ter Aa en Breukelen blijft voorlopig in dienst

Veerpont de AA van Rijkswaterstaat over het Amsterdam Rijn kanaal tussen Nieuwer ter Aa en Breukelen Loenen.Foto: Willem Mes / Hollandse Hoogte

In de Tweede Kamer is met ruime meerderheid een motie aangenomen van de Kamerleden Harry van der Molen (CDA) en Habtuma de Hoop (PvdA) over het behoud van de veerpont tussen Nieuwer ter Aa en Breukelen. De pont dreigde te verdwijnen door veiligheidsrisico’s.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Veerpont Nieuwer ter Aa en Breukelen blijft voorlopig in dienst | OVPro.nl
veiligheidsrisico

Veerpont Nieuwer ter Aa en Breukelen blijft voorlopig in dienst

Veerpont de AA van Rijkswaterstaat over het Amsterdam Rijn kanaal tussen Nieuwer ter Aa en Breukelen Loenen. Foto: Willem Mes / Hollandse Hoogte

In de Tweede Kamer is met ruime meerderheid een motie aangenomen van de Kamerleden Harry van der Molen (CDA) en Habtuma de Hoop (PvdA) over het behoud van de veerpont tussen Nieuwer ter Aa en Breukelen. De pont dreigde te verdwijnen door veiligheidsrisico’s.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.