Whitepaper InTraffic

Hoe gebruik je mobiliteitsdata voor een beter mobiliteitsbeleid?

Mobiliteitsbeleid InTraffic
De Multimodal Analytics (M2A) aanpak van InTraffic maakt het mogelijk complexe mobiliteitsdata te kanaliseren voor mobiliteitsbeleid. InTraffic

Om als gemeente of provincie een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wat mobiliteitsbeleid allemaal tot gevolgen heeft, is een integrale visie onvermijdelijk. Alleen het bekijken van data in samenhang, maakt deze visie mogelijk. Door middel van datadriven mobiliteitsmanagement betrek je verschillende domeinen bij analyses en krijg je meer grip op alles wat er in je stad of regio gebeurt. Download hier het gratis whitepaper over de Multimodal Analytics (M2A) aanpak van InTraffic en lees alles over hoe dit mobiliteitsanalyseplatform helpt bij de efficiƫnte benadering van mobiliteitsvraagstukken.

De grote hoeveelheid mobiliteitsdata die wegbeheerders tot hun beschikking hebben, biedt een schat aan informatie. De uitdaging is echter het omzetten van complexe data naar informatie waarmee niet alleen concreet beleid gemaakt en getoetst kan worden, maar waarmee beleidsmakers ook kunnen bijsturen als een situatie daar om vraagt.
Daarnaast wordt er in het paper verder ingegaan op hoe het Multimodal Analytics-platform precies opgebouwd is, wat de toegevoegde waarde van design thinking is en wat de M2A-aanpak oplevert voor de gebruiker.

Download hier het whitepaper van InTraffic.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.