Buschauffeur laat passagiers in kou staan

Een buschauffeur van Connexxion Hillegom neemt het einde van zijn werktijd wel erg letterlijk. Toen vijdagochend zijn dienst erop zat zette hij zonder pardon alle passagiers uit zijn volle bus. Ook een volgende bus liet de passagiers staan. Volgens Connexxion is de chauffeur buiten zijn boekje gegaan. 

De bus van 8.15 uur die dag was te laat omdat door een ongeval op de A4 het verkeer in de hele bollenstreek vast stond. De buschauffeur van lijn 51 kwam daardoor een uur later op bestemming en zette zijn passagiers af met de mededeling dat zijn werktijd erop zat. De volgende bus zou de passagiers zo weer oppikken.

Misvatting

Maar dat bleek een misvatting toen de volgende bus pas een halfuur later arriveerde en de passagiers gewoon liet staan. “Deze bus was helemaal leeg en de chauffeur zwaaide nog naar ons toen hij doorreed”‘ zegt een verontwaardigde passagier in het Haarlems Dagblad. De gestrande passagiers hebben daarna nog tot 10.10 uur moeten wachten voordat ze weer werden meegenomen.

Connexxion heeft haar excuses aangeboden aan de passagiers: “Dit had niet mogen gebeuren.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.