Munckhof gaat treinvervangend vervoer NS regelen

Touringcarbedrijf Munckhof heeft de aanbesteding gewonnen voor het treinvervangend vervoer voor de NS in het oosten van Nederland. De opdracht houdt in dat Munckhof bij stremmingen bij de Spoorwegen het busvervoer voor de passagiers gaat regelen. Het contract heeft een looptijd van 4 jaar.

Het leveren van een hoge kwaliteit aan vervoer en het bieden van een snelle oplossing voor de treinreizigers waren de grootste uitdagingen die NS in de aanbesteding stelde.

Ervaring

Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof licht toe hoe Munckhof dit aangepakt heeft: “Wij kunnen ons als personenvervoerder en regisseur onderscheiden in de markt door onze grote innovatiekracht en de oplossingsgerichte aanpak die we aanbieden. Daarnaast hebben we inmiddels veel ervaring in het regisseren van complexe vervoersprojecten.”

“NS onderschrijft dit en ze hebben het vertrouwen uitgesproken in Munckhof dat wij deze unieke opdracht het beste kunnen invullen. Daar zijn we uiteraard ontzettend trots op!”

Onderaannemers

Om de opdracht uit te voeren gaat Munckhof intensief samenwerken met onderaannemers. Jos Poortinga, directeur van de Munckhof Taxi divisie: “NS heeft ons de opdracht gegund om het vervoer te organiseren in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Gelderland, Limburg en een deel van Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht.”

“Door de inzet van eigen touringcars en samen te werken met een groot aantal onderaannemers in dit gebied zijn wij in staat snel vervoer ter plaatse te hebben bij een stremming. De regie van het vervoer zal georganiseerd worden in het regiecentrum van Munckhof in Horst.

Miljoenen

Munckhof mag vanaf juli 2012 het treinvervangend vervoer gaan verzorgen voor de duur van ten minste 4 jaar. De opdracht levert per jaar enkele miljoenen omzet op. Tevens zal in verband met de opdracht het Regiecentrum van Munckhof uitgebreid worden met enkele medewerkers.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Munckhof gaat treinvervangend vervoer NS regelen | OVPro.nl

Munckhof gaat treinvervangend vervoer NS regelen

Touringcarbedrijf Munckhof heeft de aanbesteding gewonnen voor het treinvervangend vervoer voor de NS in het oosten van Nederland. De opdracht houdt in dat Munckhof bij stremmingen bij de Spoorwegen het busvervoer voor de passagiers gaat regelen. Het contract heeft een looptijd van 4 jaar.

Het leveren van een hoge kwaliteit aan vervoer en het bieden van een snelle oplossing voor de treinreizigers waren de grootste uitdagingen die NS in de aanbesteding stelde.

Ervaring

Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof licht toe hoe Munckhof dit aangepakt heeft: “Wij kunnen ons als personenvervoerder en regisseur onderscheiden in de markt door onze grote innovatiekracht en de oplossingsgerichte aanpak die we aanbieden. Daarnaast hebben we inmiddels veel ervaring in het regisseren van complexe vervoersprojecten.”

“NS onderschrijft dit en ze hebben het vertrouwen uitgesproken in Munckhof dat wij deze unieke opdracht het beste kunnen invullen. Daar zijn we uiteraard ontzettend trots op!”

Onderaannemers

Om de opdracht uit te voeren gaat Munckhof intensief samenwerken met onderaannemers. Jos Poortinga, directeur van de Munckhof Taxi divisie: “NS heeft ons de opdracht gegund om het vervoer te organiseren in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Gelderland, Limburg en een deel van Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht.”

“Door de inzet van eigen touringcars en samen te werken met een groot aantal onderaannemers in dit gebied zijn wij in staat snel vervoer ter plaatse te hebben bij een stremming. De regie van het vervoer zal georganiseerd worden in het regiecentrum van Munckhof in Horst.

Miljoenen

Munckhof mag vanaf juli 2012 het treinvervangend vervoer gaan verzorgen voor de duur van ten minste 4 jaar. De opdracht levert per jaar enkele miljoenen omzet op. Tevens zal in verband met de opdracht het Regiecentrum van Munckhof uitgebreid worden met enkele medewerkers.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.