station Breda

Gunning aanbesteding reisinformatiesysteem Breda bekend

station Breda

De gunning voor de aanbesteding van een dynamisch reisinformatiesysteem (DRIS) in de nieuw te bouwen openbaar vervoer-terminal in Breda is bekendgemaakt. Strukton Systems gaat het systeem leveren, installeren en onderhouden. DRIS geeft actuele reisinformatie aan de busreizigers.

Strukton gaat in een half jaar tijd 53 displays leveren. De eerste displays worden in de zomer van 2014 geplaatst. De gunning is gebaseerd op het criterium Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Daarbij gaat het niet alleen om prijs, maar ook om het leveren van kwalitatieve plannen onder andere op het gebied van duurzaamheid en risicoanalyse.

Onderhoud

Naast de ontwikkeling, fabricage, installatie en systeemintegratie van DRIS maakt ook onderhoud van het systeem onderdeel uit van de opdracht. Daarbij zorgt Strukton voor het technische beheer, het preventief en correctief onderhoud en de datacommunicatie voor het systeem.

De onderhoudsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van tien jaar vanaf de overname van het systeem, met een verlengingsoptie van maximaal twee maal twee jaar.

OV-terminal Breda

De OV-terminal wordt gebouwd in opdracht van ProRail, NS en de gemeente Breda. De opdracht is onderdeel van de nieuwbouw van het NS Station in Breda. De 20.000 vierkante meter grote terminal is een combinatie van een treinstation, kantoorruimte, 150 woningen, 720 parkeerplaatsen en een volledig inpandig busstation met 20 halteplaatsen. Door de combinatie van het treinstation en busstation onder één dak ontstaat een geïntegreerde OV-terminal.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gunning aanbesteding reisinformatiesysteem Breda bekend | OVPro.nl
station Breda

Gunning aanbesteding reisinformatiesysteem Breda bekend

De gunning voor de aanbesteding van een dynamisch reisinformatiesysteem (DRIS) in de nieuw te bouwen openbaar vervoer-terminal in Breda is bekendgemaakt. Strukton Systems gaat het systeem leveren, installeren en onderhouden. DRIS geeft actuele reisinformatie aan de busreizigers.

Strukton gaat in een half jaar tijd 53 displays leveren. De eerste displays worden in de zomer van 2014 geplaatst. De gunning is gebaseerd op het criterium Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Daarbij gaat het niet alleen om prijs, maar ook om het leveren van kwalitatieve plannen onder andere op het gebied van duurzaamheid en risicoanalyse.

Onderhoud

Naast de ontwikkeling, fabricage, installatie en systeemintegratie van DRIS maakt ook onderhoud van het systeem onderdeel uit van de opdracht. Daarbij zorgt Strukton voor het technische beheer, het preventief en correctief onderhoud en de datacommunicatie voor het systeem.

De onderhoudsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van tien jaar vanaf de overname van het systeem, met een verlengingsoptie van maximaal twee maal twee jaar.

OV-terminal Breda

De OV-terminal wordt gebouwd in opdracht van ProRail, NS en de gemeente Breda. De opdracht is onderdeel van de nieuwbouw van het NS Station in Breda. De 20.000 vierkante meter grote terminal is een combinatie van een treinstation, kantoorruimte, 150 woningen, 720 parkeerplaatsen en een volledig inpandig busstation met 20 halteplaatsen. Door de combinatie van het treinstation en busstation onder één dak ontstaat een geïntegreerde OV-terminal.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.