Dodelijk slachtoffer na ongeval met streekbus

Politiewagen. Foto: ProMedia.

Een veertienjarig meisje is maandagmiddag om het leven gekomen nadat ze onder een lijnbus terecht kwam. Het ongeval gebeurde op de Thorbeckelaan in Gouda, waar het meisje fietste. Het is voor de politie nog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden, maar er wordt onderzoek verricht naar de toedracht.

Het slachtoffer kwam zelf uit Woerden. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben nog geprobeerd het meisje te reanimeren. Ze overleed echter ter plaatse aan haar verwondingen.

Buschauffeur

De chauffeur van de Arriva-bus is naar het politiebureau overgebracht voor verhoor. Het ongeval gebeurde dichtbij een openbare basisschool en een crèche en meerdere personen hebben het ongeval dus gezien. Ook in de bus zaten passagiers. Aan hen is slachtofferhulp aangeboden. De burgemeester van Gouda zegt erg geschrokken te zijn van het bericht over dodelijk ongeval en spreekt van een verschrikkelijk triest ongeval.

Auteur: Inge Jacobs

2 reacties op “Dodelijk slachtoffer na ongeval met streekbus”

Jan Klaas|17.04.18|16:22

Gecondoleerd aan de familie van het overleden meisje.

Jacoba Verbeek bc.|23.04.18|22:52

Zo wie zo de familie van het meisje aller sterkte gewenst, maar als goed christen en m.b.t. de toedracht van het ongeval, vraag ik mij wel af hoe is de chauffeur van de bus van Arriva onder dit ongeval komen te staan?
Ook als erkend opleider tot chauffeurs zijnde geweest en als goed christen kijk ik naar 2 kanten.
Verneem graag op coby.isp@gmail.com

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dodelijk slachtoffer na ongeval met streekbus | OVPro.nl

Dodelijk slachtoffer na ongeval met streekbus

Politiewagen. Foto: ProMedia.

Een veertienjarig meisje is maandagmiddag om het leven gekomen nadat ze onder een lijnbus terecht kwam. Het ongeval gebeurde op de Thorbeckelaan in Gouda, waar het meisje fietste. Het is voor de politie nog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden, maar er wordt onderzoek verricht naar de toedracht.

Het slachtoffer kwam zelf uit Woerden. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben nog geprobeerd het meisje te reanimeren. Ze overleed echter ter plaatse aan haar verwondingen.

Buschauffeur

De chauffeur van de Arriva-bus is naar het politiebureau overgebracht voor verhoor. Het ongeval gebeurde dichtbij een openbare basisschool en een crèche en meerdere personen hebben het ongeval dus gezien. Ook in de bus zaten passagiers. Aan hen is slachtofferhulp aangeboden. De burgemeester van Gouda zegt erg geschrokken te zijn van het bericht over dodelijk ongeval en spreekt van een verschrikkelijk triest ongeval.

Auteur: Inge Jacobs

2 reacties op “Dodelijk slachtoffer na ongeval met streekbus”

Jan Klaas|17.04.18|16:22

Gecondoleerd aan de familie van het overleden meisje.

Jacoba Verbeek bc.|23.04.18|22:52

Zo wie zo de familie van het meisje aller sterkte gewenst, maar als goed christen en m.b.t. de toedracht van het ongeval, vraag ik mij wel af hoe is de chauffeur van de bus van Arriva onder dit ongeval komen te staan?
Ook als erkend opleider tot chauffeurs zijnde geweest en als goed christen kijk ik naar 2 kanten.
Verneem graag op coby.isp@gmail.com

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.