De elektrische Linkker bus op BusVision 2016

Video-update: BusVision 2018

Tijdens BusVision 2018 is er van alles te zien en te doen, waaronder de vakbeurs met tientallen exposanten, diverse workshops over relevante onderwerpen en gelegenheid om te netwerken. Hier kunnen politiek en industrie met elkaar de dialoog aangaan over belangrijke vraagstukken in het openbaar vervoer. In deze video-update wordt toegelicht wat bezoekers op donderdag 11 oktober allemaal mogen verwachten.

BusVision 2018 vindt plaats op 11 oktober in Expo Houten. De beurs is dit jaar geopend van 09.00 en 19.00. Deelname is gratis voor medewerkers van OV-bedrijven en overheden. Tegelijk met de vakbeurs vindt ook het BusVision Congres plaats. In de naastgelegen hal wordt de Taxi Expo gehouden.

Bekijk hieronder de video-update over BusVision 2018:

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video-update: BusVision 2018 | OVPro.nl
De elektrische Linkker bus op BusVision 2016

Video-update: BusVision 2018

Tijdens BusVision 2018 is er van alles te zien en te doen, waaronder de vakbeurs met tientallen exposanten, diverse workshops over relevante onderwerpen en gelegenheid om te netwerken. Hier kunnen politiek en industrie met elkaar de dialoog aangaan over belangrijke vraagstukken in het openbaar vervoer. In deze video-update wordt toegelicht wat bezoekers op donderdag 11 oktober allemaal mogen verwachten.

BusVision 2018 vindt plaats op 11 oktober in Expo Houten. De beurs is dit jaar geopend van 09.00 en 19.00. Deelname is gratis voor medewerkers van OV-bedrijven en overheden. Tegelijk met de vakbeurs vindt ook het BusVision Congres plaats. In de naastgelegen hal wordt de Taxi Expo gehouden.

Bekijk hieronder de video-update over BusVision 2018:

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.