RET logo (Jan Kok)

‘2019 was recordjaar voor RET; scherp contrast met coronacrisis’

ProMedia Stationsplein e.o.

Met een toegenomen aantal reizigerskilometers en een hogere winst dan vooraf beoogd, was 2019 een recordjaar voor de Rotterdamse stadsvervoerder RET. Het verschil is dus heel groot met de situatie nu. “Een scherper contrast met de huidige coronacrisis is bijna niet denkbaar. Nu moeten we als OV-bedrijf onze reizigers vragen het OV alleen maar te nemen als het echt moet en stevenen we af op een dieptepunt. Ook wij kunnen niet wachten de draad weer op te pakken”, aldus algemeen directeur Maurice Unck van de RET.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu OVPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de OV-sector. Maak nu gebruik van het actieabonnement en lees OVPro voor € 7,50 per maand.

START actieABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘2019 was recordjaar voor RET; scherp contrast met coronacrisis’ | OVPro.nl
RET logo (Jan Kok)

‘2019 was recordjaar voor RET; scherp contrast met coronacrisis’

ProMedia Stationsplein e.o.

Met een toegenomen aantal reizigerskilometers en een hogere winst dan vooraf beoogd, was 2019 een recordjaar voor de Rotterdamse stadsvervoerder RET. Het verschil is dus heel groot met de situatie nu. “Een scherper contrast met de huidige coronacrisis is bijna niet denkbaar. Nu moeten we als OV-bedrijf onze reizigers vragen het OV alleen maar te nemen als het echt moet en stevenen we af op een dieptepunt. Ook wij kunnen niet wachten de draad weer op te pakken”, aldus algemeen directeur Maurice Unck van de RET.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.