Geen verkeershinder voor OV in Groningen

Zo voorkomt Groningen hinder voor het OV bij wegwerkzaamheden

Geen verkeershinder voor OV in Groningen

Wegwerkzaamheden zijn niet te voorkomen, maar kunnen het openbaar vervoer flink hinderen. Vaak met vertraging voor bussen tot gevolg. In Groningen wordt een andere aanpak gevolgd: het OV is onderdeel van de oplossing om stad en regio tijdens grootschalige werkzaamheden aan weg en spoor bereikbaar te houden. Het resultaat van een duidelijke visie, samenwerking tussen alle partijen binnen Groningen Bereikbaar en beschikbaarheid van duidelijke data uit de ovit-tool, die is geleverd door BonoTraffics.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu OVPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de OV-sector. Maak nu gebruik van het actieabonnement en lees OVPro voor € 7,50 per maand.

START actieABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zo voorkomt Groningen hinder voor het OV bij wegwerkzaamheden | OVPro.nl
Geen verkeershinder voor OV in Groningen

Zo voorkomt Groningen hinder voor het OV bij wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden zijn niet te voorkomen, maar kunnen het openbaar vervoer flink hinderen. Vaak met vertraging voor bussen tot gevolg. In Groningen wordt een andere aanpak gevolgd: het OV is onderdeel van de oplossing om stad en regio tijdens grootschalige werkzaamheden aan weg en spoor bereikbaar te houden. Het resultaat van een duidelijke visie, samenwerking tussen alle partijen binnen Groningen Bereikbaar en beschikbaarheid van duidelijke data uit de ovit-tool, die is geleverd door BonoTraffics.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.