Bus U-OV Utrecht CS

Qbuzz lijdt 8,3 miljoen euro verlies door coronacrisis

Foto Dylan

Door de halvering van het aantal reizigers heeft vervoerder Qbuzz in 2020 een verlies geleden van 8,3 miljoen euro. Na een veelbelovende start met reizigersgroei in alle drie concessiegebieden, daalden de reizigersaantallen in april en mei naar 13 tot 20 procent van de gebruikelijke reizigers. Het jaarverslag toont volgens Qbuzz de harde werkelijkheid waar het in deze coronacrisis mee te maken heeft.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Qbuzz lijdt 8,3 miljoen euro verlies door coronacrisis | OVPro.nl
Bus U-OV Utrecht CS

Qbuzz lijdt 8,3 miljoen euro verlies door coronacrisis

Foto Dylan

Door de halvering van het aantal reizigers heeft vervoerder Qbuzz in 2020 een verlies geleden van 8,3 miljoen euro. Na een veelbelovende start met reizigersgroei in alle drie concessiegebieden, daalden de reizigersaantallen in april en mei naar 13 tot 20 procent van de gebruikelijke reizigers. Het jaarverslag toont volgens Qbuzz de harde werkelijkheid waar het in deze coronacrisis mee te maken heeft.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.