Arriva Qliner. Foto: Jan Oosterhuis
Dienstregeling

Arriva schrapt ook busritten door personeelstekort

Arriva Qliner. Foto: Jan Oosterhuis

Openbaarvervoerbedrijf Arriva laat vanwege personeelstekorten ook in Lelystad minder bussen rijden. Vanaf volgende week geldt er doordeweeks een zaterdagdienstregeling. Sommige lijnen rijden daardoor nog één keer per uur in de provinciehoofdstad. Op zaterdag rijden bijna alle bussen straks nog een keer per uur in plaats van twee keer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Arriva schrapt ook busritten door personeelstekort | OVPro.nl
Arriva Qliner. Foto: Jan Oosterhuis
Dienstregeling

Arriva schrapt ook busritten door personeelstekort

Arriva Qliner. Foto: Jan Oosterhuis

Openbaarvervoerbedrijf Arriva laat vanwege personeelstekorten ook in Lelystad minder bussen rijden. Vanaf volgende week geldt er doordeweeks een zaterdagdienstregeling. Sommige lijnen rijden daardoor nog één keer per uur in de provinciehoofdstad. Op zaterdag rijden bijna alle bussen straks nog een keer per uur in plaats van twee keer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.