NS-Medewerker met een verwijsbord naar de NS-bus. Foto: NS
Kamervragen

NS wil vervangend vervoer eerder vastleggen na debacle in Groningen

NS-Medewerker met een verwijsbord naar de NS-bus. Foto: NS

De NS gaat de afspraken met busvervoerders herzien om herhaling van het debacle in Groningen van afgelopen mei te voorkomen, dat blijkt uit antwoorden van de staatssecretaris op Kamervragen. Tijdens de treinvrije periode was er voor reizigers te weinig treinvervangend busvervoer door een fout van de NS.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS wil vervangend vervoer eerder vastleggen na debacle in Groningen | OVPro.nl
NS-Medewerker met een verwijsbord naar de NS-bus. Foto: NS
Kamervragen

NS wil vervangend vervoer eerder vastleggen na debacle in Groningen

NS-Medewerker met een verwijsbord naar de NS-bus. Foto: NS

De NS gaat de afspraken met busvervoerders herzien om herhaling van het debacle in Groningen van afgelopen mei te voorkomen, dat blijkt uit antwoorden van de staatssecretaris op Kamervragen. Tijdens de treinvrije periode was er voor reizigers te weinig treinvervangend busvervoer door een fout van de NS.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.