Buschauffeur Qbuzz. Foto: Qbuzz
intimidatie en veiligheid

Staatsecretaris bezoekt buschauffeurs Ter Apel: meer maatregelen nodig

Buschauffeur Qbuzz. Foto: Qbuzz

Staatsecretaris van Justitie Eric van der Burg komt maandag 27 juni naar Emmen om te praten met de buschauffeurs van Qbuzz. Hij wil graag weten wat de stand van zaken is als het gaat om de veiligheid van de buschauffeurs op de buslijnen tussen Emmen en Ter Apel. Vorig jaar hebben leden van FNV meerdere acties gevoerd tegen intimidatie van buschauffeurs.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Staatsecretaris bezoekt buschauffeurs Ter Apel: meer maatregelen nodig | OVPro.nl
Buschauffeur Qbuzz. Foto: Qbuzz
intimidatie en veiligheid

Staatsecretaris bezoekt buschauffeurs Ter Apel: meer maatregelen nodig

Buschauffeur Qbuzz. Foto: Qbuzz

Staatsecretaris van Justitie Eric van der Burg komt maandag 27 juni naar Emmen om te praten met de buschauffeurs van Qbuzz. Hij wil graag weten wat de stand van zaken is als het gaat om de veiligheid van de buschauffeurs op de buslijnen tussen Emmen en Ter Apel. Vorig jaar hebben leden van FNV meerdere acties gevoerd tegen intimidatie van buschauffeurs.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.