QBuzz Dordrecht. Foto: QBuzz
personeelstekort

Provincie Zuid-Holland onderzoekt boetes bij uitval ritten

QBuzz Dordrecht. Foto: QBuzz

Provincie Zuid-Holland bestudeert de mogelijkheden om OV-bedrijven zoals Qbuzz en Blue Amigo te korten op subsidie of een boete op te leggen als ritten vaker uitvallen. Dat laat gedeputeerde Frederik Zevenbergen weten in een brief aan Provinciale Staten over de problemen in het openbaar vervoer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Provincie Zuid-Holland onderzoekt boetes bij uitval ritten | OVPro.nl
QBuzz Dordrecht. Foto: QBuzz
personeelstekort

Provincie Zuid-Holland onderzoekt boetes bij uitval ritten

QBuzz Dordrecht. Foto: QBuzz

Provincie Zuid-Holland bestudeert de mogelijkheden om OV-bedrijven zoals Qbuzz en Blue Amigo te korten op subsidie of een boete op te leggen als ritten vaker uitvallen. Dat laat gedeputeerde Frederik Zevenbergen weten in een brief aan Provinciale Staten over de problemen in het openbaar vervoer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.