8,8 meter-bus BYD Keolis in IJssel-Vecht. Foto: Keolis
Concessie IJssel-Vecht

Keolis ontvangt boete van 5.000 euro per ‘probleembus’

8,8 meter-bus BYD Keolis in IJssel-Vecht. Foto: Keolis

Vervoersbedrijf Keolis krijgt een boete van bijna zes ton voor aanhoudende problemen met de bussen in de concessie IJssel-Vecht. De provincie legt de boete op omdat verschillende problemen nog steeds niet opgelost zijn. Het gaat in totaal om 119 bussen die nog steeds niet door de test komen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.