lentedienstregeling

Arriva gaat meer bussen rijden voor jaarlijkse ‘septemberpiek’

Qliner Arriva in Drachten. Foto: Wikipedia/Jan Oosterhuis.

Ieder jaar in september groeit het aantal reizigers in het openbaar vervoer. Ook dit jaar verwacht Arriva een piek. Per 5 september schaalt Arriva daarom haar huidige vakantiedienstregeling op. Naar verwachting blijven de reizigersaantallen ondanks de piek nog steeds 20 procent achter op de periode voor corona.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Arriva gaat meer bussen rijden voor jaarlijkse ‘septemberpiek’ | OVPro.nl
lentedienstregeling

Arriva gaat meer bussen rijden voor jaarlijkse ‘septemberpiek’

Qliner Arriva in Drachten. Foto: Wikipedia/Jan Oosterhuis.

Ieder jaar in september groeit het aantal reizigers in het openbaar vervoer. Ook dit jaar verwacht Arriva een piek. Per 5 september schaalt Arriva daarom haar huidige vakantiedienstregeling op. Naar verwachting blijven de reizigersaantallen ondanks de piek nog steeds 20 procent achter op de periode voor corona.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.