420 bussen

In- en uitchecken met betaalpas nu ook bij Qbuzz in Groningen en Drenthe

Een lijnbus van Qbuzz in de binnenstad van Groningen. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Venema Media

Reizen met het OV in Groningen en Drenthe is nog makkelijker geworden. In de bussen van Qbuzz kunnen reizigers naast hun vertrouwde OV-chipkaart, ook in- en uitchecken met een contactloze (digitale) betaalpas of creditcard. Vandaag start in deze regio een campagne om reizigers te attenderen op deze nieuwe vormen van in- en uitchecken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

2 reacties op “In- en uitchecken met betaalpas nu ook bij Qbuzz in Groningen en Drenthe”

Christiaan Versteeg|31.08.22|21:50

Dat je bij NS alleen op een paar stations met OVpay kan reizen, klopt niet. Er loopt een proef (op aanmelding, kan inmiddels niet meer) waarmee je op *elk* station kan reizen. Binnenkort (na 1 November) wordt dit opengezet voor iedereen.

Christiaan Versteeg|31.08.22|21:52

Dat je bij NS alleen bij een paar stations kan reizen met OVpay, klopt niet. Je loopt een proef (op aanmelding, kan inmiddels niet meer) waarbij je bij *elk* station kan reizen. Dit wordt later (na 1 November) opengezet voor alle reizigers.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

In- en uitchecken met betaalpas nu ook bij Qbuzz in Groningen en Drenthe | OVPro.nl
420 bussen

In- en uitchecken met betaalpas nu ook bij Qbuzz in Groningen en Drenthe

Een lijnbus van Qbuzz in de binnenstad van Groningen. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Venema Media

Reizen met het OV in Groningen en Drenthe is nog makkelijker geworden. In de bussen van Qbuzz kunnen reizigers naast hun vertrouwde OV-chipkaart, ook in- en uitchecken met een contactloze (digitale) betaalpas of creditcard. Vandaag start in deze regio een campagne om reizigers te attenderen op deze nieuwe vormen van in- en uitchecken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

2 reacties op “In- en uitchecken met betaalpas nu ook bij Qbuzz in Groningen en Drenthe”

Christiaan Versteeg|31.08.22|21:50

Dat je bij NS alleen op een paar stations met OVpay kan reizen, klopt niet. Er loopt een proef (op aanmelding, kan inmiddels niet meer) waarmee je op *elk* station kan reizen. Binnenkort (na 1 November) wordt dit opengezet voor iedereen.

Christiaan Versteeg|31.08.22|21:52

Dat je bij NS alleen bij een paar stations kan reizen met OVpay, klopt niet. Je loopt een proef (op aanmelding, kan inmiddels niet meer) waarbij je bij *elk* station kan reizen. Dit wordt later (na 1 November) opengezet voor alle reizigers.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.