Koninklijke Nederlandse Horeca

Horeca roept samen met Rover en Connexxion op tot beter nachtelijk OV

Freek Bos (links) overhandigt bidbook aan Manu Lageirse. Foto: Rover.

Voor een avondje uit is het openbaar vervoer vaak de perfecte manier om ’s avonds laat veilig thuis te komen. Sinds de pandemie is de avonddienstregeling alleen niet meer op orde. Koninklijke Nederlandse Horeca, Rover en Connexxion slaan nu de handen ineen met een duidelijke oproep naar vervoerders en de politiek: “Met het OV kom je thuis!”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Horeca roept samen met Rover en Connexxion op tot beter nachtelijk OV | OVPro.nl
Koninklijke Nederlandse Horeca

Horeca roept samen met Rover en Connexxion op tot beter nachtelijk OV

Freek Bos (links) overhandigt bidbook aan Manu Lageirse. Foto: Rover.

Voor een avondje uit is het openbaar vervoer vaak de perfecte manier om ’s avonds laat veilig thuis te komen. Sinds de pandemie is de avonddienstregeling alleen niet meer op orde. Koninklijke Nederlandse Horeca, Rover en Connexxion slaan nu de handen ineen met een duidelijke oproep naar vervoerders en de politiek: “Met het OV kom je thuis!”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.