openbaar vervoer

PvE concessie West-Brabant: “Bus vormt basis voor gedeelte mobiliteit”

VDL Citea SLF elektrische Arriva "Bravo". Foto: Flickr/https://www.flickr.com/photos/harry_nl/41611636192/in/photostream/

De provincie heeft het proces om een vervoerder te contracteren voor de nieuwe OV-concessie West-Brabant in gang gezet. Dat is gebeurd door het voorlopige Programma van Eisen (PvE) te publiceren. Hierin staat waaraan de nieuwe vervoerder moet voldoen om bussen in Breda en omstreken te mogen laten rijden in de periode 2025-2035. De nieuwe busconcessie moet de basis vormen voor “het duurzaamste mobiliteitssysteem van Europa”.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

PvE concessie West-Brabant: “Bus vormt basis voor gedeelte mobiliteit” | OVPro.nl
openbaar vervoer

PvE concessie West-Brabant: “Bus vormt basis voor gedeelte mobiliteit”

VDL Citea SLF elektrische Arriva "Bravo". Foto: Flickr/https://www.flickr.com/photos/harry_nl/41611636192/in/photostream/

De provincie heeft het proces om een vervoerder te contracteren voor de nieuwe OV-concessie West-Brabant in gang gezet. Dat is gebeurd door het voorlopige Programma van Eisen (PvE) te publiceren. Hierin staat waaraan de nieuwe vervoerder moet voldoen om bussen in Breda en omstreken te mogen laten rijden in de periode 2025-2035. De nieuwe busconcessie moet de basis vormen voor “het duurzaamste mobiliteitssysteem van Europa”.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.