15% toename

FlixBus ziet piek in boekingen einde herfstvakantie na afhaken Thalys

Flixbus op de autoweg in Duitsland. Pixabay/Sofie Layla Thal.

FlixBus heeft voor het laatste weekend van de herfstvakantie een piek geconstateerd in het aantal boekingen op de lijnen Amsterdam, Brussel en Parijs. Het busbedrijf verwacht dat de bezettingsgraad van deze lijnen tussen de 10 en 15 procent zullen toenemen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

FlixBus ziet piek in boekingen einde herfstvakantie na afhaken Thalys | OVPro.nl
15% toename

FlixBus ziet piek in boekingen einde herfstvakantie na afhaken Thalys

Flixbus op de autoweg in Duitsland. Pixabay/Sofie Layla Thal.

FlixBus heeft voor het laatste weekend van de herfstvakantie een piek geconstateerd in het aantal boekingen op de lijnen Amsterdam, Brussel en Parijs. Het busbedrijf verwacht dat de bezettingsgraad van deze lijnen tussen de 10 en 15 procent zullen toenemen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.