Gratis OV

Feyenoorders ook komende drie jaar gratis met openbaar vervoer naar De Kuip

Joris van Dijk (links) en Maurice van Unck zijn blij met het partnerschap tussen Feyenoord en RET. Foto: Feyenoord Rotterdam.

Op een wedstrijddag van Feyenoord in een bomvolle tram naar de kolkende Kuip: het is voor veel supporters vaste prik. Om deze manier van reizen aan te moedigen, kan het Legioen ook de komende drie jaar gratis reizen met RET, voor en na een thuiswedstrijd. Feyenoord en RET verlengen namelijk het speciale samenwerkingsverband.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Feyenoorders ook komende drie jaar gratis met openbaar vervoer naar De Kuip | OVPro.nl
Gratis OV

Feyenoorders ook komende drie jaar gratis met openbaar vervoer naar De Kuip

Joris van Dijk (links) en Maurice van Unck zijn blij met het partnerschap tussen Feyenoord en RET. Foto: Feyenoord Rotterdam.

Op een wedstrijddag van Feyenoord in een bomvolle tram naar de kolkende Kuip: het is voor veel supporters vaste prik. Om deze manier van reizen aan te moedigen, kan het Legioen ook de komende drie jaar gratis reizen met RET, voor en na een thuiswedstrijd. Feyenoord en RET verlengen namelijk het speciale samenwerkingsverband.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.