Gratis OV

Feyenoorders ook komende drie jaar gratis met openbaar vervoer naar De Kuip

Joris van Dijk (links) en Maurice van Unck zijn blij met het partnerschap tussen Feyenoord en RET. Foto: Feyenoord Rotterdam.

Op een wedstrijddag van Feyenoord in een bomvolle tram naar de kolkende Kuip: het is voor veel supporters vaste prik. Om deze manier van reizen aan te moedigen, kan het Legioen ook de komende drie jaar gratis reizen met RET, voor en na een thuiswedstrijd. Feyenoord en RET verlengen namelijk het speciale samenwerkingsverband.

Het partnerschap bestaat inmiddels al bijna tien jaar. Algemeen directeur van RET Maurice van Unck is trots: “Feyenoord en de RET zijn Rotterdamse iconen. We zijn er blij mee dat we elkaar als oer-Rotterdamse bedrijven op deze manier blijven versterken. We zien ernaar uit om dit de komende jaren te blijven doen.”

Ook Feyenoord is blij met het samenwerkingsverband. “Samen met RET stimuleren we supporters om met het openbaar vervoer naar de wedstrijden van Feyenoord te komen”, zegt commercieel directeur Joris van Dijk. “Op die manier maken we het reizen van en naar De Kuip zo makkelijk mogelijk en dragen we van deur tot deur bij aan een mooie voetbalmiddag of -avond. Het is mooi dat we zo als club samen met RET iets extra’s kunnen betekenen voor onze loyale supporters.”

Het vrije vervoer is geen reisproduct dat op de OV-chipkaart geladen moet worden. Reiziger hoeven enkel de seizoenskaart of wedstrijdkaart te laten zien aan de buschauffeur bij het instappen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.