Asielzoekers

FNV: Qbuzz houdt rapport onveiligheid buslijnen Ter Apel stil

Buschauffeurs in actie tegen onveiligheid buslijn Ter Apel. Foto: ANP/Vincent Jannink.

Het rapport van de Arbeidsinspectie (NLA) over onveiligheid op de buslijnen van Qbuzz tussen Emmen en Ter Apel (buslijnen 72 en 73) lijkt volgens FNV in de la te zijn beland bij de regionale vervoerder. De vakbond stuurde het rapport in juli naar de directie. In het rapport staan maatregelen die Qbuzz moet nemen voor 1 december, van die maatregelen is volgens FNV nog niks terecht gekomen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

FNV: Qbuzz houdt rapport onveiligheid buslijnen Ter Apel stil | OVPro.nl
Asielzoekers

FNV: Qbuzz houdt rapport onveiligheid buslijnen Ter Apel stil

Buschauffeurs in actie tegen onveiligheid buslijn Ter Apel. Foto: ANP/Vincent Jannink.

Het rapport van de Arbeidsinspectie (NLA) over onveiligheid op de buslijnen van Qbuzz tussen Emmen en Ter Apel (buslijnen 72 en 73) lijkt volgens FNV in de la te zijn beland bij de regionale vervoerder. De vakbond stuurde het rapport in juli naar de directie. In het rapport staan maatregelen die Qbuzz moet nemen voor 1 december, van die maatregelen is volgens FNV nog niks terecht gekomen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.