cao Multimodaal

Vakbonden stellen ultimatum: “Arriva, Qbuzz en Keolis hebben nog één week om stakingen te voorkomen”

Grote opkomst bij landelijke staking streekvervoer vorig jaar. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Openbaar vervoerbedrijven die zowel bussen als treinen hebben, krijgen van FNV- en VVMC-leden nog een week om in te gaan op hun eisen voor een nieuwe cao Multimodaal. Dat laten de vakbonden weten in een ultimatum aan de bedrijven, dat woensdag 7 december om 12.00 uur afloopt. Mochten de werkgevers niet reageren, dan volgen zeer waarschijnlijk stakingen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vakbonden stellen ultimatum: “Arriva, Qbuzz en Keolis hebben nog één week om stakingen te voorkomen” | OVPro.nl
cao Multimodaal

Vakbonden stellen ultimatum: “Arriva, Qbuzz en Keolis hebben nog één week om stakingen te voorkomen”

Grote opkomst bij landelijke staking streekvervoer vorig jaar. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Openbaar vervoerbedrijven die zowel bussen als treinen hebben, krijgen van FNV- en VVMC-leden nog een week om in te gaan op hun eisen voor een nieuwe cao Multimodaal. Dat laten de vakbonden weten in een ultimatum aan de bedrijven, dat woensdag 7 december om 12.00 uur afloopt. Mochten de werkgevers niet reageren, dan volgen zeer waarschijnlijk stakingen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.