beter toegankelijk

Provincie Utrecht stelt PvE nieuwe concessie op: “Zero emissie in 2028”

Qbuzz-bussen rijden momenteel rond in Utrecht onder de merknaam U-OV. Foto: Wikipedia.

De provincie Utrecht gaat op zoek naar twee nieuwe vervoerders die in de periode 2025 tot 2035 al het OV in de provincie gaan regelen. Het zogenoemde ontwerp Programma van Eisen is gepubliceerd waarin de voorwaarden staan waaraan de nieuwe vervoerders moeten voldoen. De focus ligt voornamelijk op zero emissie vervoer en betere toegankelijkheid.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Provincie Utrecht stelt PvE nieuwe concessie op: “Zero emissie in 2028” | OVPro.nl
beter toegankelijk

Provincie Utrecht stelt PvE nieuwe concessie op: “Zero emissie in 2028”

Qbuzz-bussen rijden momenteel rond in Utrecht onder de merknaam U-OV. Foto: Wikipedia.

De provincie Utrecht gaat op zoek naar twee nieuwe vervoerders die in de periode 2025 tot 2035 al het OV in de provincie gaan regelen. Het zogenoemde ontwerp Programma van Eisen is gepubliceerd waarin de voorwaarden staan waaraan de nieuwe vervoerders moeten voldoen. De focus ligt voornamelijk op zero emissie vervoer en betere toegankelijkheid.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.