Elektrische bus RRReis IJssel-Vecht (foto: Keolis)
probleembus

Keolis draagt concessie IJssel-Vecht over aan EBS en Hermes

Elektrische bus RRReis IJssel-Vecht. Foto: Keolis

Het busvervoer in de regio IJssel-Vecht is op 11 december overgegaan van Keolis naar EBS. De regio Veluwe-Zuid wordt vanaf nu gereden door Hermes. De nieuwe vervoerders nemen zowel de bussen als het personeel over van Keolis. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Keolis draagt concessie IJssel-Vecht over aan EBS en Hermes | OVPro.nl
Elektrische bus RRReis IJssel-Vecht (foto: Keolis)
probleembus

Keolis draagt concessie IJssel-Vecht over aan EBS en Hermes

Elektrische bus RRReis IJssel-Vecht. Foto: Keolis

Het busvervoer in de regio IJssel-Vecht is op 11 december overgegaan van Keolis naar EBS. De regio Veluwe-Zuid wordt vanaf nu gereden door Hermes. De nieuwe vervoerders nemen zowel de bussen als het personeel over van Keolis. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.