Bussen Connexxion Haarlem (foto: Ebusco)
Loonstijging

Cao-onderhandelingen in het streekvervoer verlopen stroef, stakingen nabij

Bussen Connexxion Haarlem. Foto: Ebusco

De tweede onderhandelingsronde voor de nieuwe cao Streekvervoer zit erop. Weinig resultaat, concludeert FNV-bestuurder Marijn van der Gaag. “Belangrijkste verschil zit ‘m nog in de loonstijging, maar ook op het gebied van het verlagen van de werkdruk en een goede regeling voor oudere werknemers liggen er nog flinke uitdagingen.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Cao-onderhandelingen in het streekvervoer verlopen stroef, stakingen nabij | OVPro.nl
Bussen Connexxion Haarlem (foto: Ebusco)
Loonstijging

Cao-onderhandelingen in het streekvervoer verlopen stroef, stakingen nabij

Bussen Connexxion Haarlem. Foto: Ebusco

De tweede onderhandelingsronde voor de nieuwe cao Streekvervoer zit erop. Weinig resultaat, concludeert FNV-bestuurder Marijn van der Gaag. “Belangrijkste verschil zit ‘m nog in de loonstijging, maar ook op het gebied van het verlagen van de werkdruk en een goede regeling voor oudere werknemers liggen er nog flinke uitdagingen.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.