Vrijwillig vervoer

Provincie Noord-Holland investeert 1,8 miljoen in nieuwe buurtbussen

Buurtbussen in Noord-Holland worden bestuurd door vrijwilligers.

De provincie Noord-Holland investeert ruim 1,8 miljoen euro in het vervangen van achttien buurtbussen: achtpersoonsbusjes die worden ingezet in het gebied Noord-Holland Noord. De huidige busjes zijn al zeven tot acht jaar in bedrijf en hebben daardoor steeds vaker mankementen. Connexxion verzorgt de aanschaf en het onderhoud van de nieuwe bussen. De vervoerder is momenteel in onderhandeling met verschillende leveranciers. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Provincie Noord-Holland investeert 1,8 miljoen in nieuwe buurtbussen | OVPro.nl
Vrijwillig vervoer

Provincie Noord-Holland investeert 1,8 miljoen in nieuwe buurtbussen

Buurtbussen in Noord-Holland worden bestuurd door vrijwilligers.

De provincie Noord-Holland investeert ruim 1,8 miljoen euro in het vervangen van achttien buurtbussen: achtpersoonsbusjes die worden ingezet in het gebied Noord-Holland Noord. De huidige busjes zijn al zeven tot acht jaar in bedrijf en hebben daardoor steeds vaker mankementen. Connexxion verzorgt de aanschaf en het onderhoud van de nieuwe bussen. De vervoerder is momenteel in onderhandeling met verschillende leveranciers. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.