Gemeenteraad

Rover vraagt aandacht voor OV bij invoer 30 km/u in Amsterdam

Bussen staan te wachten op het busstation Amsterdam Centraal. Foto: Wikipedia.

Rover-Amsterdam vraagt aandacht bij de gemeenteraad voor de invoering van 30 km/u. Volgens de reizigersvereniging blijft de gemeente “vaag” over de toegezegde maatregelen. “Het is niet duidelijk of afdoende maatregelen voor het OV voorgesteld gaan worden”, schrijft Marinus de Jong in een brief aan de gemeente. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rover vraagt aandacht voor OV bij invoer 30 km/u in Amsterdam | OVPro.nl
Gemeenteraad

Rover vraagt aandacht voor OV bij invoer 30 km/u in Amsterdam

Bussen staan te wachten op het busstation Amsterdam Centraal. Foto: Wikipedia.

Rover-Amsterdam vraagt aandacht bij de gemeenteraad voor de invoering van 30 km/u. Volgens de reizigersvereniging blijft de gemeente “vaag” over de toegezegde maatregelen. “Het is niet duidelijk of afdoende maatregelen voor het OV voorgesteld gaan worden”, schrijft Marinus de Jong in een brief aan de gemeente. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.