HaltetaxiRRReis

Flexibel openbaar vervoer Gelderland een succes: 8,2 als rapportcijfer

HaltetaxiRRReis wordt uitgevoerd met flexibele deeltaxi's. Foto: Martin Hogeboom.

Reizigers die gebruik maken van het OV-concept HaltetaxiRRReis, zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Dat blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau Moventem. Van de ondervraagde reizigers blijkt 92 procent tevreden tot zeer tevreden te zijn. Zij geven de algehele dienstverlening een 8,2 als gemiddeld rapportcijfer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Flexibel openbaar vervoer Gelderland een succes: 8,2 als rapportcijfer | OVPro.nl
HaltetaxiRRReis

Flexibel openbaar vervoer Gelderland een succes: 8,2 als rapportcijfer

HaltetaxiRRReis wordt uitgevoerd met flexibele deeltaxi's. Foto: Martin Hogeboom.

Reizigers die gebruik maken van het OV-concept HaltetaxiRRReis, zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Dat blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau Moventem. Van de ondervraagde reizigers blijkt 92 procent tevreden tot zeer tevreden te zijn. Zij geven de algehele dienstverlening een 8,2 als gemiddeld rapportcijfer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.