Provinciale Statenverkiezingen

Mobiliteitsalliantie komt met actieplan: “Ontwikkel een visie op het openbaar vervoer”

Station Leeuwarden, Stationsweg. Foto: Raimond Spekking / CC BY-SA 4.0.

Ov-bedrijven, provincies en het rijk moeten meer doen om weinig rendabel ov te behouden. Dat stellen 26 verkeersorganisaties en vervoersbedrijven in een vijfpuntenplan dat ze woensdag met het oog op komende verkiezingen presenteren. “Hoogwaardig openbaar vervoer vormt – in combinatie met de fiets, andere tweewielers, lopen, deelvervoer en de auto – een antwoord op schaarse ruimte in drukke gebieden”, stelt de Mobiliteitsalliantie in het vandaag gepresenteerde vijfpuntenplan.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Mobiliteitsalliantie komt met actieplan: “Ontwikkel een visie op het openbaar vervoer””

asierts|14.03.23|09:21

Alweer een stapel papier met praatjesmakerij? Alsof we daar een gebrek aan hadden…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mobiliteitsalliantie komt met actieplan: “Ontwikkel een visie op het openbaar vervoer” | OVPro.nl
Provinciale Statenverkiezingen

Mobiliteitsalliantie komt met actieplan: “Ontwikkel een visie op het openbaar vervoer”

Station Leeuwarden, Stationsweg. Foto: Raimond Spekking / CC BY-SA 4.0.

Ov-bedrijven, provincies en het rijk moeten meer doen om weinig rendabel ov te behouden. Dat stellen 26 verkeersorganisaties en vervoersbedrijven in een vijfpuntenplan dat ze woensdag met het oog op komende verkiezingen presenteren. “Hoogwaardig openbaar vervoer vormt – in combinatie met de fiets, andere tweewielers, lopen, deelvervoer en de auto – een antwoord op schaarse ruimte in drukke gebieden”, stelt de Mobiliteitsalliantie in het vandaag gepresenteerde vijfpuntenplan.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Mobiliteitsalliantie komt met actieplan: “Ontwikkel een visie op het openbaar vervoer””

asierts|14.03.23|09:21

Alweer een stapel papier met praatjesmakerij? Alsof we daar een gebrek aan hadden…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.