Woningbouw

Busstation Kronenburg in Arnhem-Zuid gaat op de schop

Busstation Kronenburg in Arnhem krijgt meer groen na de vernieuwing. Foto: Google Maps.

Het busstation Kronenburg aan de Burgemeester Matsersingel in Arnhem ondergaat vanaf april een grote verbouwing. Mede dankzij subsidie van drie miljoen euro van de provincie Gelderland komt een nieuw busstation op de belangrijke vervoersverbinding. Met het nieuwe station blijft Kronenburg nu en in de toekomst goed bereikbaar met het openbaar vervoer. “In april gaat de schop in de grond”, meldt aannemer Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Busstation Kronenburg in Arnhem-Zuid gaat op de schop | OVPro.nl
Woningbouw

Busstation Kronenburg in Arnhem-Zuid gaat op de schop

Busstation Kronenburg in Arnhem krijgt meer groen na de vernieuwing. Foto: Google Maps.

Het busstation Kronenburg aan de Burgemeester Matsersingel in Arnhem ondergaat vanaf april een grote verbouwing. Mede dankzij subsidie van drie miljoen euro van de provincie Gelderland komt een nieuw busstation op de belangrijke vervoersverbinding. Met het nieuwe station blijft Kronenburg nu en in de toekomst goed bereikbaar met het openbaar vervoer. “In april gaat de schop in de grond”, meldt aannemer Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.