ov-abonnement

Gratis ov voor ouderen met krappe beurs in Utrecht “geslaagd”

Busstation in Utrecht Leidsche Rijn. Foto: Flickr/Konrad Krause.

De provincie Utrecht meldt dat de actie waarbij ze gratis openbaar vervoer aanbieden aan ouderen met een laag inkomen geslaagd is. Tot op heden hebben 3.500 personen een abonnement aangevraagd en 2.550 ouderen maken gebruik van de actie. De provincie zegt wel dat er nog meer ov-abonnementen beschikbaar zijn en roept ouderen op zich te registreren. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gratis ov voor ouderen met krappe beurs in Utrecht “geslaagd” | OVPro.nl
ov-abonnement

Gratis ov voor ouderen met krappe beurs in Utrecht “geslaagd”

Busstation in Utrecht Leidsche Rijn. Foto: Flickr/Konrad Krause.

De provincie Utrecht meldt dat de actie waarbij ze gratis openbaar vervoer aanbieden aan ouderen met een laag inkomen geslaagd is. Tot op heden hebben 3.500 personen een abonnement aangevraagd en 2.550 ouderen maken gebruik van de actie. De provincie zegt wel dat er nog meer ov-abonnementen beschikbaar zijn en roept ouderen op zich te registreren. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.