Aanpak personeelstekort

Plaats uw vacature in de vacaturebank op OVPro

Arriva Brabantliner staat stil op het busstation in Breda. Foto: Flickr.

In de openbaar vervoersector is sprake van een groeiend personeelstekort, wat de operationele capaciteit onder druk zet. Om dit probleem aan te pakken, biedt OVPro een platform voor de sector om hun vacatures te plaatsen.

Het personeelstekort heeft geleid tot uitdagingen bij het handhaven van reguliere dienstregelingen en het bieden van kwalitatief hoogwaardige service aan reizigers. Op de vacaturebank van OVPro krijgen bedrijven in de sector de mogelijkheid om vacatures voor diverse functies te adverteren.

OVPro hoopt dat dit platform bijdraagt aan het aantrekken van nieuw talent en het opvullen van de openstaande functies, waardoor het openbaar vervoer voor iedereen betrouwbaar en efficiënt blijft. Meer informatie over het plaatsen van vacatures op OVPro is hier te vinden.

Auteur: Merijn van Merrienboer

Merijn van Merrienboer is de vaste redacteur van OVPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Plaats uw vacature in de vacaturebank op OVPro | OVPro.nl
Aanpak personeelstekort

Plaats uw vacature in de vacaturebank op OVPro

Arriva Brabantliner staat stil op het busstation in Breda. Foto: Flickr.

In de openbaar vervoersector is sprake van een groeiend personeelstekort, wat de operationele capaciteit onder druk zet. Om dit probleem aan te pakken, biedt OVPro een platform voor de sector om hun vacatures te plaatsen.

Het personeelstekort heeft geleid tot uitdagingen bij het handhaven van reguliere dienstregelingen en het bieden van kwalitatief hoogwaardige service aan reizigers. Op de vacaturebank van OVPro krijgen bedrijven in de sector de mogelijkheid om vacatures voor diverse functies te adverteren.

OVPro hoopt dat dit platform bijdraagt aan het aantrekken van nieuw talent en het opvullen van de openstaande functies, waardoor het openbaar vervoer voor iedereen betrouwbaar en efficiënt blijft. Meer informatie over het plaatsen van vacatures op OVPro is hier te vinden.

Auteur: Merijn van Merrienboer

Merijn van Merrienboer is de vaste redacteur van OVPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.