Veertien gewonden bij frontale botsing tussen lijnbus en taxi
Frontale botsing

Veertien gewonden, onder wie ook kinderen, bij ernstig ongeval tussen lijnbus en taxi in Friesland

Foto: Op de Westergoawei N383 heeft een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Een lijnbus is frontaal in botsing gekomen met een taxibusje. 14 personen krijgen medische behandeling. ANP / Hollandse Hoogte / Anton Kappers

Bij de Friese plaats Berlikum (in het Fries genaamd Berltsum) is dinsdagmiddag een ongeval geweest waarbij een lijnbus en een taxibus betrokken zijn. Meerdere inzittenden van beide voertuigen zijn gewond geraakt. Volgens de politie zijn tenminste vier slachtoffers met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk vond rond 14.30 uur plaats aan de Westergoawei. De weg is afgesloten in beide richtingen. Volgens de politie zijn er in totaal veertien gewonden gevallen, waaronder kinderen. Volgens berichtgeving van de politie zijn vier slachtoffers met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie schrijft verder dat de verwondingen van de slachtoffers uiteenlopen. Er zijn nog geen leeftijden gedeeld van de slachtoffers.

Een woordvoerder van de politie meldt dat meerdere traumahelikopters richting het ongeval vlogen. Van één traumahelikopter is het bij de woordvoerder bekend dat deze ook daadwerkelijk is geland.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Merijn van Merrienboer/ANP

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Veertien gewonden, onder wie ook kinderen, bij ernstig ongeval tussen lijnbus en taxi in Friesland | OVPro.nl
Veertien gewonden bij frontale botsing tussen lijnbus en taxi
Frontale botsing

Veertien gewonden, onder wie ook kinderen, bij ernstig ongeval tussen lijnbus en taxi in Friesland

Foto: Op de Westergoawei N383 heeft een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Een lijnbus is frontaal in botsing gekomen met een taxibusje. 14 personen krijgen medische behandeling. ANP / Hollandse Hoogte / Anton Kappers

Bij de Friese plaats Berlikum (in het Fries genaamd Berltsum) is dinsdagmiddag een ongeval geweest waarbij een lijnbus en een taxibus betrokken zijn. Meerdere inzittenden van beide voertuigen zijn gewond geraakt. Volgens de politie zijn tenminste vier slachtoffers met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk vond rond 14.30 uur plaats aan de Westergoawei. De weg is afgesloten in beide richtingen. Volgens de politie zijn er in totaal veertien gewonden gevallen, waaronder kinderen. Volgens berichtgeving van de politie zijn vier slachtoffers met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie schrijft verder dat de verwondingen van de slachtoffers uiteenlopen. Er zijn nog geen leeftijden gedeeld van de slachtoffers.

Een woordvoerder van de politie meldt dat meerdere traumahelikopters richting het ongeval vlogen. Van één traumahelikopter is het bij de woordvoerder bekend dat deze ook daadwerkelijk is geland.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Merijn van Merrienboer/ANP

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.