Reizigers bij RET in metro (Foto: R. Keus)

‘Met vaccin wordt de afspeelknop van het OV in 2021 weer ingedrukt’

Foto: R. Keus, via RET

Het aantal reizigers ligt nog altijd drastisch lager, maar de redding voor de OV-sector is nabij. 2020 kan dan ook worden gezien als een jaar waarin de pauzeknop even is ingedrukt. Dat schrijft Freek Bos, directeur van reizigersvereniging Rover, in zijn eindejaarsblog voor OVPro. Het is de eerste bijdrage in een serie waarin verschillende partijen uit de sector de komende dagen terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitblikken op 2021.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie OVPro

2 reacties op “‘Met vaccin wordt de afspeelknop van het OV in 2021 weer ingedrukt’”

Paul Lamote|30.12.20|16:54

Dat wordt nog wel wat lastiger. Ik woon bijv. in Noordoost Brabant en daar kun je alleen gevaccineerd worden als een auto hebt.

Roel Bartlema|08.01.21|13:35

@Paul L.: Het regionale vaccinatiecentrum op een bedrijfsterrein in Veghel is inderdaad onbereikbaar per OV (OV9292 geeft een looproute op van 40 minuten naar de dichtstbijzijnde bushalte). Maar wanneer de bevolking massaal aan de beurt is voor vaccinatie zullen er ook in uw regio ongetwijfeld meer priklocaties worden geopend. Tip: op het busstation in Veghel zijn OV-fietsen te huur.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Met vaccin wordt de afspeelknop van het OV in 2021 weer ingedrukt’ | OVPro.nl
Reizigers bij RET in metro (Foto: R. Keus)

‘Met vaccin wordt de afspeelknop van het OV in 2021 weer ingedrukt’

Foto: R. Keus, via RET

Het aantal reizigers ligt nog altijd drastisch lager, maar de redding voor de OV-sector is nabij. 2020 kan dan ook worden gezien als een jaar waarin de pauzeknop even is ingedrukt. Dat schrijft Freek Bos, directeur van reizigersvereniging Rover, in zijn eindejaarsblog voor OVPro. Het is de eerste bijdrage in een serie waarin verschillende partijen uit de sector de komende dagen terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitblikken op 2021.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie OVPro

2 reacties op “‘Met vaccin wordt de afspeelknop van het OV in 2021 weer ingedrukt’”

Paul Lamote|30.12.20|16:54

Dat wordt nog wel wat lastiger. Ik woon bijv. in Noordoost Brabant en daar kun je alleen gevaccineerd worden als een auto hebt.

Roel Bartlema|08.01.21|13:35

@Paul L.: Het regionale vaccinatiecentrum op een bedrijfsterrein in Veghel is inderdaad onbereikbaar per OV (OV9292 geeft een looproute op van 40 minuten naar de dichtstbijzijnde bushalte). Maar wanneer de bevolking massaal aan de beurt is voor vaccinatie zullen er ook in uw regio ongetwijfeld meer priklocaties worden geopend. Tip: op het busstation in Veghel zijn OV-fietsen te huur.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.