Studie: reiziger laat OV ook na coronacrisis vaker links liggen

Het openbaar vervoer heeft het meest te lijden onder het veranderende reisgedrag door de coronacrisis. Zo verwacht 28 procent van de voormalige OV-reizigers als de crisis voorbij is nog steeds minder gebruik te maken van deze vervoersmodaliteit. Zij kiezen ervoor om vaker te fietsen of vaker te lopen. Dit blijkt uit onderzoek van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) naar de gevolgen van corona.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Studie: reiziger laat OV ook na coronacrisis vaker links liggen | OVPro.nl

Studie: reiziger laat OV ook na coronacrisis vaker links liggen

Het openbaar vervoer heeft het meest te lijden onder het veranderende reisgedrag door de coronacrisis. Zo verwacht 28 procent van de voormalige OV-reizigers als de crisis voorbij is nog steeds minder gebruik te maken van deze vervoersmodaliteit. Zij kiezen ervoor om vaker te fietsen of vaker te lopen. Dit blijkt uit onderzoek van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) naar de gevolgen van corona.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.