OV-NL: 20% busreizigers betaalt niet bij achterin instappen

Het aantal zwartrijders in het OV is de laatste weken fors toegenomen, zegt OV-NL, de branchevereniging van de vervoerders tegen BNR. Vanwege het coronavirus mogen reizigers in de bus niet meer voorin instappen en worden vervoersbewijzen niet meer automatisch door de chauffeur gecontroleerd. Het leidt er volgens OV-NL toe dat nu 20 procent van de busreizigers niet betaalt, blijkt uit steekproeven.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

2 reacties op “OV-NL: 20% busreizigers betaalt niet bij achterin instappen”

Roel Sannes|28.07.20|17:04

Wat is dit nu: “ons ben zunig” zoals vroeger of zijn we gewoon een crimineel volkje. Iedereen weet al lang: alles wordt steeds duurder in dit land en sommige prijzen rijzen de pan uit maar dit vindt ik toch wel wat ver gaan. Je krijgt tenslotte een service voor wat je betaald.

Rolf Fabrie|01.08.20|11:29

De corona-crisis is begin maart begonnen en dan heeft het OV een halfjaar nodig om zelfs maar te beginnen met het plaatsen van spatschermen. Wat een slagvaardigheid.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OV-NL: 20% busreizigers betaalt niet bij achterin instappen | OVPro.nl

OV-NL: 20% busreizigers betaalt niet bij achterin instappen

Het aantal zwartrijders in het OV is de laatste weken fors toegenomen, zegt OV-NL, de branchevereniging van de vervoerders tegen BNR. Vanwege het coronavirus mogen reizigers in de bus niet meer voorin instappen en worden vervoersbewijzen niet meer automatisch door de chauffeur gecontroleerd. Het leidt er volgens OV-NL toe dat nu 20 procent van de busreizigers niet betaalt, blijkt uit steekproeven.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

2 reacties op “OV-NL: 20% busreizigers betaalt niet bij achterin instappen”

Roel Sannes|28.07.20|17:04

Wat is dit nu: “ons ben zunig” zoals vroeger of zijn we gewoon een crimineel volkje. Iedereen weet al lang: alles wordt steeds duurder in dit land en sommige prijzen rijzen de pan uit maar dit vindt ik toch wel wat ver gaan. Je krijgt tenslotte een service voor wat je betaald.

Rolf Fabrie|01.08.20|11:29

De corona-crisis is begin maart begonnen en dan heeft het OV een halfjaar nodig om zelfs maar te beginnen met het plaatsen van spatschermen. Wat een slagvaardigheid.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.