Pedro Peters

Video: de gevolgen van de nieuwe maatregelen voor de OV-sector

Thuiswerken tenzij het echt niet anders kan, niet meer naar sportwedstrijden en minder vaak voor de lol op pad. In de uitzending van SpoorProTV was woensdag voorzitter Pedro Peters van branchevereniging OV-NL te gast om uit te leggen wat de aangescherpte coronamaatregelen betekenen voor de OV-sector.

De maatregelen hebben grote gevolgen voor de sector, die halverwege september met een landelijke campagne juist inzette op toename van het aantal reizigers. Pedro Peters ging in op wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat vervoerders de komende periode het hoofd boven water kunnen houden, nu de reizigersaantallen vermoedelijk verder stagneren of zelfs afnemen.

Bekijk hier het interview terug:

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.