Utrecht CS stationshal coronatijd

Na 20.00 uur drukker in OV dan tijdens eerste coronagolf

Foto Marieke

In het openbaar vervoer en op de wegen is het ’s avonds en ’s nachts – wanneer de avondklok mogelijk van kracht wordt – rustiger dan voor de coronacrisis, maar nog duidelijk drukker dan tijdens de eerste coronagolf. Overdag is het verschil met de eerste golf overigens nog groter. Dat blijkt uit gegevens van OV-chipkaartbedrijf Translink en het Nationaal Dataportaal Wegverkeer (NDW).

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Na 20.00 uur drukker in OV dan tijdens eerste coronagolf | OVPro.nl
Utrecht CS stationshal coronatijd

Na 20.00 uur drukker in OV dan tijdens eerste coronagolf

Foto Marieke

In het openbaar vervoer en op de wegen is het ’s avonds en ’s nachts – wanneer de avondklok mogelijk van kracht wordt – rustiger dan voor de coronacrisis, maar nog duidelijk drukker dan tijdens de eerste coronagolf. Overdag is het verschil met de eerste golf overigens nog groter. Dat blijkt uit gegevens van OV-chipkaartbedrijf Translink en het Nationaal Dataportaal Wegverkeer (NDW).

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.